Zhodnocení uplatnění nástrojů marketingového mixu v podniku Polabské mlékárny, a.s. - Horáková, Jana; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení uplatnění nástrojů marketingového mixu v podniku Polabské mlékárny, a.s.
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: marketing; marketingová komunikace; public relations; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; marketing; communication in marketing; public relations; master's theses