Problém nezaměstnanosti v regionu Jižní Čechy - Králová, Vendula (2006)
Zhodnocení historie a současného stavu trhu práce v ČR, podrobněji v Jihočeském kraji se zvláštním zaměřením na postavení absolventů a možnosti jejich uplatnění