Problém nezaměstnanosti v regionu Jižní Čechy - Králová, Vendula; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení historie a současného stavu trhu práce v ČR, podrobněji v Jihočeském kraji se zvláštním zaměřením na postavení absolventů a možnosti jejich uplatnění
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: nezaměstnanost; trh práce; politika zaměstnanosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; unemployment; labor market; manpower policy; master's theses