Řízení oběžného majetku a jeho financování - Reifová, Martina; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení řízení jednotlivých složek oběžného majetku a jejich financování ve zvoleném podniku v delší časové řadě
Vedoucí práce: Jana Pevná
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: finance podniku; management [obor dipl. práce]; oběžný majetek; finanční řízení podniku; diplomové práce; business finance; master's theses