Strategické podnikatelské aktivity firmy HSE, spol. s r.o. - Vacek, Petr; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Strategická analýza vybraného podniku a její hodnotový řetězec. Stanovení vize, poslání a strategických cílů podniku
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: organizace podniku; strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; industrial organization; strategic planning; master's theses