Finanční řízení podniku - Bartoš, Jan; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza finančního řízení ve vybraném podniku
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finance podniku; likvidita; management [obor bakal. práce]; rentabilita; bakalářské práce; financial analysis; business finance; liquidity (economics); bachelor's theses