Postupy účtování při konkurzu a vyrovnání - Benešová, Lucie; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza právních, účetních a daňových operací, které souvisejí s procesem konkurzu
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: konkurz a vyrovnání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bankruptcy and composition; bachelor's theses