Bariéry v komunikácii vo vybranej firme - Benkovská, Petra; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis a analýza komunikačních toků mezi vybranými úseky a úrovněmi konkrétní firmy
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: interpersonální komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; interpersonal communication; bachelor's theses