Hrazená a nehrazená zdravotní péče - Bláhová, Pavla; Navarová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Možnosti týkající se zdravotní péče specifického charakteru s vymezením základních lékařských zákroků a vyšetření a stanovení pravidel pro hrazenou a nehrazenou zdravotní péči s důrazem na shrnutí de lege ferenda a statistického zhodnocení podílů obou těchto institutů zdravotní péče v ČR s posouzením stavu a komparaci s EU
Vedoucí práce: Lenka Navarová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: zdravotnictví; zdravotní pojištění; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; health service; health insurance; bachelor's theses