Analýza rozhodovacích procesů v dopravním podniku - Coufal, Karel; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis a analýza vybraných rozhodovacích procesů ve zvoleném dopravním podniku. Naznačení možných postupů optimalizace
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: rozhodování; autobusová doprava; informační systémy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decision making; bus service; information systems; bachelor's theses