The European Union and the reasons of the non-acceptace of its suggested Constitution - Donát, Lukáš; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Vznik, vývoj a rozbor doposud nepřijaté ústavy ve dvou hlavních členských zemích EU
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: ústava; bakalářské práce; Evropská unie; constitution; bachelor's theses; management [obor bakal. práce]