Analýza preferencí cílové skupiny - Havrdová, Romana; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza preference na straně poptávky u skupiny příjmově nadprůměrných osob ve věku nad 60 let z hlediska jejich požadavků na služby cestovního ruchu
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: senioři; cestovní ruch; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; older people; tourism; bachelor's theses