Management podniku a životní prostředí - Hladká, Petra; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Konkurenceschopnost podniku a efektivita využívání zdrojů z pohledu konceptu trvale udržitelného rozvoje, státní zásahy - pozitivní a negativní motivace
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: management jakosti; environmentální management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality control; environmental management; bachelor's theses