Management času ženy na mateřské dovolené - Hrabánková, Petra; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Operacionalizace práce pro potřeby empirického výzkumu - sociologická sonda časových snímků jednoho týdne několika žen na mateřské dovolené
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: dělba práce; rodičovská dovolená; mateřská dovolená; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; division of labor; parental leave; maternal leave; bachelor's theses