Účast občanů v místní samosprávě - Hýsek, Michal; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis možností a předpoklady zapojování veřejnosti do činnosti místní samosprávy
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: místní správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; local government; bachelor's theses