Dobrovolníci v našem městě - Jaroňová, Kateřina; Korda, Josef; Lištiak, Peter; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
V podmínkách vybraného města v ČR a Anglii je porovnávána situace v obalsti dobrovolnictví
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: dobrovolnictví; neziskové organizace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; voluntarism; nonprofit organizations; bachelor's theses