Analýza nástrojů marketingového mixu v podniku Dobler metallbau s.r.o. - Kašová, Gabriela (2006)
Zhodnocení marketingového mixu, analýza produktu, analýza distribuce, propagace a ceny. Návrh námětů na opatření ke zlepšení situace