Analýza nástrojů marketingového mixu v podniku Dobler metallbau s.r.o. - Kašová, Gabriela; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení marketingového mixu, analýza produktu, analýza distribuce, propagace a ceny. Návrh námětů na opatření ke zlepšení situace
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: public relations; dodavatelé; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; public relations; suppliers; bachelor's theses