Proměna zemědělské brownfields v prosperující objekt cestovního ruchu - Kostelník, Ondřej (2006)
Problematika brownfields, charakteristika lokality, historie objektu, analýza vlastnictví a managementu, funkce hotelu pro obyvatele obce a regionu, vztahy mezi managementem obce a hotelu