Proměna zemědělské brownfields v prosperující objekt cestovního ruchu - Kostelník, Ondřej; Novotná, Eliška, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Problematika brownfields, charakteristika lokality, historie objektu, analýza vlastnictví a managementu, funkce hotelu pro obyvatele obce a regionu, vztahy mezi managementem obce a hotelu
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: brownfields; revitalizace krajiny; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; brownfields; landscape revitalization; bachelor's theses