Management podniku a daně - Kudrnová, Lada; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Změny daňového systému ČR se zaměřením na zákon o dani z příjmů fyzických osob a zhodnocení jejich vlivu na podnikatelský subjekt
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční management; daně z příjmů; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial management; income tax; bachelor's theses