Výsledek hospodaření podniku, jeho tvorba a užití - Kuchařová, Jana (2006)
Ekonomická charakteristika výsledku hospodaření a jeho složek (nákladů a výnosů). Analýza vypovídací schopnosti výsledku hospodaření