Výsledek hospodaření podniku, jeho tvorba a užití - Kuchařová, Jana; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Ekonomická charakteristika výsledku hospodaření a jeho složek (nákladů a výnosů). Analýza vypovídací schopnosti výsledku hospodaření
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: manažerské účetnictví; náklady; management [obor bakal. práce]; výnosy; bakalářské práce; managerial accounting; costs; bachelor's theses