Problematika plánování v podniku DIAMO, s.p. - Macejková, Markéta; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Charakteristika podniku, analýza plánu výroby v podniku, náměty na zlepšení současné situace
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: průmyslový management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; factory management; bachelor's theses