Strategická analýza a její metody (strategická analýza společnosti DuPont CZ) - Mašek, Martin; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Charakteristika odvětví, vnější a vnitřní analýza, analýza SWOT. Doporučení pro management
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: strategický management; management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; bakalářské práce; strategic planning; bachelor's theses