Orgány Evropské unie - Myšička, Martin; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis a analýza fungování orgánů EU. Součástí práce je i popis implementace právních norem EU do právního řádu ČR
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: evropská integrace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; European integration; bachelor's theses