Rozbor nástrojov marketingového mixu vo firme DK Open, spol. s r.o. - Neubauerová, Lucia (2006)
Charakteristika společnosti DK Open, analýza produktů, ceny, distribuce a propagace, uplatnění v konkurenčním prostředí trhu