Rozbor nástrojov marketingového mixu vo firme DK Open, spol. s r.o. - Neubauerová, Lucia; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Charakteristika společnosti DK Open, analýza produktů, ceny, distribuce a propagace, uplatnění v konkurenčním prostředí trhu
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses