Marketingové nástroje se zaměřením na komunikační mix ve firmě BRULEKO, s.r.o. - Pavlíková, Hana; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Rozbor nástrojů marketingového mixu se zaměřením na komunikační mix, formy komunikace v menším podniku. Návrhy na zlepšení
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses