Bankovní krize v ČR - Pešek, Jaroslav; Stuchlý, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Ekonometrická analýza české bankovní minikrize z druhé poloviny 90. let 20. století a možnosti její predikce
Vedoucí práce: Jaroslav Stuchlý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční krize; korelační analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial crises; correlation analysis; bachelor's theses