Místní neziskové organizace působící v oblasti České Kanady - Hejkal, Filip (2006)
Zmapování místních soukromoprávních neziskových organizací působících v regionu Česká Kanada, analýza jejich zdrojů, zjištění míry zapojení občanů do činnosti těchto organizací