Místní neziskové organizace působící v oblasti České Kanady - Hejkal, Filip; Jauker, Pavel; Zápotočný, Stanislav; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zmapování místních soukromoprávních neziskových organizací působících v regionu Česká Kanada, analýza jejich zdrojů, zjištění míry zapojení občanů do činnosti těchto organizací
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: neziskový sektor; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit sector; bachelor's theses