Management podniku a životního prostředí - Svobodová, Martina; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Konkurenceschopnost podniku a efektivita využívání zdrojů z pohledu konceptu trvale udržitelného rozvoje
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: environmentální management; management jakosti; ISO 14000 (normy jakosti); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental management; quality control; ISO 14000 Series Standards; bachelor's theses