Řízení peněžních prostředků podniku - Šálková, Michaela; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Shrnutí teoretických poznatků o způsobech a metodách týkajících se řízení peněžních prostředků a jejich využití v praxi
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční management; likvidita; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial management; liquidity (economics); bachelor's theses