Krátkodobý finanční plán podniku - Šenkýřová, Martina; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Shrnutí poznatků o finančním plánování s důrazem na krátkodobé finanční plánování. Sestavení krátkodobého finančního plánu ve zvoleném podniku
Vedoucí práce: Jana Pevná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční plánování; finance podniku; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial planning; business finance; bachelor's theses