Reklamační řízení - Štěpaníková, Dagmar (2006)
Vymezení de lege lata podmínky reklamačního řízení v ČR s analýzou postupů konaných v souvislosti s reklamačním řízením a vymezení návrhů směřujících ke zrychlení a účinnosti reklamačního řízení