Reklamační řízení - Štěpaníková, Dagmar; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Vymezení de lege lata podmínky reklamačního řízení v ČR s analýzou postupů konaných v souvislosti s reklamačním řízením a vymezení návrhů směřujících ke zrychlení a účinnosti reklamačního řízení
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: občanské právo hmotné; ochrana spotřebitele; bakalářské práce; substantive civil law; consumer protection; bachelor's theses