Využití internetu v propagaci a komunikaci v rámci střediska pro volný čas "K-klub" v Jičíně a možnosti zlepšení jeho IS/IT - Tměj, Jakub (2006)
Možnosti využití internetu pro propagaci a komunikaci středisek pro volný čas