Využití internetu v propagaci a komunikaci v rámci střediska pro volný čas "K-klub" v Jičíně a možnosti zlepšení jeho IS/IT - Tměj, Jakub; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Možnosti využití internetu pro propagaci a komunikaci středisek pro volný čas
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: internet; elektronická komunikace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet; electronic communication; bachelor's theses