Účast občanů v místní samosprávě - Trnka, Milan; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza práce místní samosprávy s občany. Dotazíkové šetření
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: územní samospráva; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional administration; bachelor's theses