Reklamační řízení v občanském a obchodním právu - Tůmová, Monika; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Vymezení základních pojmů reklamačního řízení, vymezení odpovědnosti za škodu a odpovědnost za vady v občanskoprávních a obchodních vztazích
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: občanské právo hmotné; ochrana spotřebitele; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; substantive civil law; consumer protection; bachelor's theses