Analýza nástrojů marketingového mixu v Měšťanském pivovaru České Budějovice - Tuscherová, Helena (2006)
Stručná charakteristika podniku z hlediska jeho historického vývoje, právní formy a způsobů využití nástrojů marketingového mixu