Analýza nástrojů marketingového mixu v Měšťanském pivovaru České Budějovice - Tuscherová, Helena; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Stručná charakteristika podniku z hlediska jeho historického vývoje, právní formy a způsobů využití nástrojů marketingového mixu
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: pivovarnictví; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; beer industry; bachelor's theses