Vývoj veřejného dluhu v ČR - Bidlová, Karolína (2006)
Vývoj veřejného dluhu v ČR se zaměřením na státní dluh a nebezpečí dynamiky jeho nárůstu a nedodržitelnost stávajícho systému veřejných financí v budoucnosti