Vývoj veřejného dluhu v ČR - Bidlová, Karolína; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Vývoj veřejného dluhu v ČR se zaměřením na státní dluh a nebezpečí dynamiky jeho nárůstu a nedodržitelnost stávajícho systému veřejných financí v budoucnosti
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejný dluh; veřejné finance; bakalářské práce; public debts; public finance; bachelor's theses