Brauchen tschechische Bürger nach dem Eintrittin in die Europäische Union die deutsche Sprache zu beherrschen? - Bošková, Markéta (2006)
Zhodnocení současné znalosti němčiny a jazykové znalosti českých občanů vůbec. Srovnání spojení německého jazyka s veřejným sektorem, tak se soukromou sférou