Brauchen tschechische Bürger nach dem Eintrittin in die Europäische Union die deutsche Sprache zu beherrschen? - Bošková, Markéta; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení současné znalosti němčiny a jazykové znalosti českých občanů vůbec. Srovnání spojení německého jazyka s veřejným sektorem, tak se soukromou sférou
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: němčina; jazykové dovednosti; veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; German language; linguistics competences; public administration; bachelor's theses