Výběr vhodného titulu do akciového portfólia - Dvořák, Michal; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Výběr vhodného titulu do akciového portfólia, technická analýza, fundamentální analýza, porovnání přístupu krátkodobého a dlouhodobého investora, praktický výběr akcie
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: akcie; cenné papíry; fundamentální analýza; bakalářské práce; technická analýza; stocks; securities; fundamental analysis; bachelor's theses; technical analysis; management [obor bakal. práce]