Vývoj struktury platební bilance České republiky - Hellerová, Gabriela; Kokeš, Pavel; Dvořák, Pavel, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis a analýza vývoje struktury běžného a finančního účtu české platební bilance v období 1989-2005 s důrazem na určení hlavních forem přílivu kapitálu
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: platební bilance; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; balance of payments; bachelor's theses