Podnikání a trestná činnost v podnikání - Kadlecová, Veronika (2006)
Popis vývoje hospodářské kriminality v ČR, zejména po listopadu 1989 až do současnosti. Stanovení příčin a návrh možnosti vedoucí ke snížení páchání hospodářské trestné činnosti